Visste du at annenhver solbær i Norge kommer fra Røyse? På den solrike halvøya i Tyrifjorden får våre solbær optimale vekstforhold. Vi har presset råsaft av solbær og tilsatt sukker. Verken mer eller mindre. Slik at du kan blande din egen solbærsaft hjemme! Laget av solmodne solbær fra Røyse. Her på Røyse vokser ca halvparten av solbæra i Norge, så det er klart at vi er glade i solbær her, og solbærsafta vår er en trofast følgesvenn både sommer og vinter. Safta kan nytes både varm og kald, til mat eller på tur. Solbær er rik på C-vitamin. Anbefalt blandingsforhold er 1:5. SPESIALITET Vår solbærsaft er tildelt merket Spesialitet. Spesialitet er et offisielt informasjonsmerke som tildeles den beste lokalmat- og drikke. Merket garanterer at maten eller drikken er: - Basert på de beste norske råvarer - Laget etter særegne, gjerne lokale oppskrifter - Laget av dyktige mathåndverkere - Vurdert og godkjent av en uavhengig fagjury med høy matfaglig kompetanse VINNER I DET NORSKE MÅLTID 2020 - ÅRETS DRIKK Vår solbærsaft vant kategorien Årets Drikk i Det norske måltid 2020. Det Norske Måltid leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og har etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger. Fra 2020 er Det Norske Måltid et nasjonalt omdømmearrangement.