4-BAR GAVEESKE - Mellow Chocolate 1 stk

Enkelt-opprinnelse, bønne-til-bar sjokolade er intensiteten av smaken i hver bit. For å sette pris på de spesifikke naturlige smaksnotene til sjokolade, anbefaler vi å smake barer side om side. Gi den perfekte gave til alle anledninger. Gaveesken inneholder: PIEMONTE HASSELNØTTER, ITALIA - En jordnær sjokoladeplate med smakfulle og sprø hasselnøtter. Vår veganske kokosmelksjokolade laget fra bønne-til-bar i vår lille sjokoladefabrikk. Lett stekt og langsom conchering bevarer de naturlige kvalitetene og smaksnotene til kakaobønnene. Når sjokoladen er temperert og støpt, tilsetter vi nyristede hasselnøtter dyrket i Italias Piemonte-region, kjent for sine sprø og smakfulle nøtter.Ingredienser Kakaobønner, hasselnøtter, rørsukker, kokosmelk, kakaosmør.Nøkkelprosedyrer Hasselnøttene dyrkes på 70 år gamle trær på tradisjonelle plantasjer i Piemonte-regionen. De stekes som hele nøtter og legges forsiktig på baksiden av hver sjokoladeplate. Kakaoformulering 50 % Criollo & Trinitario kakao. KAFFE, COLOMBIA En deilig sjokoladebar med nybrente kaffebønner.Hele lettbrente colombianske kaffebønner har blitt slengt inn i melange sammen med Öko Caribe kakaobønner fra Den dominikanske republikk. Dette resulterer i en rund og balansert kaffe-sjokoladebar. Håndlaget, skånsomt brent og sakte konsentrert, forsterker de naturlige kvalitetene til kaffen og kakaobønnene.Kakaoformulering 53% Trinitario kakao.Ingredienser: Kakaobønner, rørsukker, kokosmelk, kakaosmør og kaffebønner.Håndlaget i København. 74% BEJOFO ESTATE, MADAGASCAR En forfriskende sjokoladeplate med toner av ananas og sitrus.Denne baren tilbyr bønner fra Åkessons Bejofo Estate. Bønnene tørkes på betongbed under den varme Madagaskar-solen. På denne måten beholder kakaobønnene syren og dominerer derfor smaksprofilen med fruktige smaker av ananas og sitrus og med en underliggende smak av fløte og vanilje.Kakaoformulering 74 % TTrinitario & Criollo kakao.Ingredienser Kakaobønner og rørsukker.Håndlaget i København. MARCONA MANDLER, SPAINIEN En rustik chokoladebar med sprøde og frisk-ristede mandler. Kakaobønnerne i denne bar får vi fra Tanzanias Kilombero Valley fra Kokoa Kamili. Forsigtigt ristet og langsomt koncentreret, frembringer smagsnoter af abrikos, kaffe og mandarin. Når chokoladen er tempereret og i formen, tilføjer vi søde, saftige Marcona-mandler dyrket under den spanske sol.Kakao formulering 70% Trinitario kakao.Ingredienser: Kakaobønner, rørsukker & mandler.Håndlavet i København. Litt om Mellow Chocolate: Mellōw ble etablert i København 2019 på baksiden av et gammelt treloftsrom. Vårt mål er, og har alltid vært, å lage sjokolade av den reneste og fineste kvalitet; fra kun to ingredienser, inkludert kakaobønner og rørsukker. Vi produserer avansert sjokolade med én opprinnelse etter bønne-til-bar-prinsippene. All bearbeiding av kakaobønner til sjokolade gjøres for hånd i vår håndverksbutikk i København. VI TAGER Å HEVE BARREN Våre prosesser, produkter og mål er avledet fra en bærekraftig tankegang med å jobbe med etisk kakaooppdrett, rene økologiske ingredienser og fornybar plastfri emballasje.
4-BAR GAVEESKE - Mellow Chocolate 1 stk
349,-
Amoi

Enkelt-opprinnelse, bønne-til-bar sjokolade er intensiteten av smaken i hver bit. For å sette pris på de spesifikke naturlige smaksnotene til sjokolade, anbefaler vi å smake barer side om side. Gi den perfekte gave til alle anledninger. Gaveesken inneholder: PIEMONTE HASSELNØTTER, ITALIA - En jordnær sjokoladeplate med smakfulle og sprø hasselnøtter. Vår veganske kokosmelksjokolade laget fra bønne-til-bar i vår lille sjokoladefabrikk. Lett stekt og langsom conchering bevarer de naturlige kvalitetene og smaksnotene til kakaobønnene. Når sjokoladen er temperert og støpt, tilsetter vi nyristede hasselnøtter dyrket i Italias Piemonte-region, kjent for sine sprø og smakfulle nøtter.Ingredienser Kakaobønner, hasselnøtter, rørsukker, kokosmelk, kakaosmør.Nøkkelprosedyrer Hasselnøttene dyrkes på 70 år gamle trær på tradisjonelle plantasjer i Piemonte-regionen. De stekes som hele nøtter og legges forsiktig på baksiden av hver sjokoladeplate. Kakaoformulering 50 % Criollo & Trinitario kakao. KAFFE, COLOMBIA En deilig sjokoladebar med nybrente kaffebønner.Hele lettbrente colombianske kaffebønner har blitt slengt inn i melange sammen med Öko Caribe kakaobønner fra Den dominikanske republikk. Dette resulterer i en rund og balansert kaffe-sjokoladebar. Håndlaget, skånsomt brent og sakte konsentrert, forsterker de naturlige kvalitetene til kaffen og kakaobønnene.Kakaoformulering 53% Trinitario kakao.Ingredienser: Kakaobønner, rørsukker, kokosmelk, kakaosmør og kaffebønner.Håndlaget i København. 74% BEJOFO ESTATE, MADAGASCAR En forfriskende sjokoladeplate med toner av ananas og sitrus.Denne baren tilbyr bønner fra Åkessons Bejofo Estate. Bønnene tørkes på betongbed under den varme Madagaskar-solen. På denne måten beholder kakaobønnene syren og dominerer derfor smaksprofilen med fruktige smaker av ananas og sitrus og med en underliggende smak av fløte og vanilje.Kakaoformulering 74 % TTrinitario & Criollo kakao.Ingredienser Kakaobønner og rørsukker.Håndlaget i København. MARCONA MANDLER, SPAINIEN En rustik chokoladebar med sprøde og frisk-ristede mandler. Kakaobønnerne i denne bar får vi fra Tanzanias Kilombero Valley fra Kokoa Kamili. Forsigtigt ristet og langsomt koncentreret, frembringer smagsnoter af abrikos, kaffe og mandarin. Når chokoladen er tempereret og i formen, tilføjer vi søde, saftige Marcona-mandler dyrket under den spanske sol.Kakao formulering 70% Trinitario kakao.Ingredienser: Kakaobønner, rørsukker & mandler.Håndlavet i København. Litt om Mellow Chocolate: Mellōw ble etablert i København 2019 på baksiden av et gammelt treloftsrom. Vårt mål er, og har alltid vært, å lage sjokolade av den reneste og fineste kvalitet; fra kun to ingredienser, inkludert kakaobønner og rørsukker. Vi produserer avansert sjokolade med én opprinnelse etter bønne-til-bar-prinsippene. All bearbeiding av kakaobønner til sjokolade gjøres for hånd i vår håndverksbutikk i København. VI TAGER Å HEVE BARREN Våre prosesser, produkter og mål er avledet fra en bærekraftig tankegang med å jobbe med etisk kakaooppdrett, rene økologiske ingredienser og fornybar plastfri emballasje.